„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

12 жени, които е трябвало да пробват роклите си, преди да ги купят (Снимки)


Advertisement:

dress cover

В днешно време онлайн пазаруването е изключително популярно. То спестява време и дава достъп до безброй интернет магазини по целия свят. Така, само с едно кликване на мишката, можете да си поръчате желания тоалет от другия край на света.

За съжаление обаче, стоката, която сме поръчали, често не изглежда толкова добре, колкото сайта. Този риск е особено голям при многобройните китайски сайтове, които предлагат много евтини стоки.

Сигурно ви се е случвало да си поръчате дреха по интернет, но тя да не ви стане или пък да няма нищо общо със снимката в сайта.

Тези 12 жени имат същия проблем. При тях определено би било по-добре да пробват роклите си, преди да ги купят! При някои от тях дрехата няма нищо общо с показаната в онлайн магазина, а на други просто им стои комично!

Галерията от снимки е красноречива доколко успешен е бил шопингът на тези дами!

Снимки: Интернет


Advertisement:

dress1

dress2

dress3

dress4

dress5

dress6


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Това бебе спи сладко. Но в леглото до него има още някой! Няма да повярвате на очите си! (Видео)

Кристин Райнхарт е майка на малко момиченце на име Адисън. Семейството има и един страхотен домашен любимец – кучето Рейвън....

Close