„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

7-годишно момче дари спестяванията си на джамия, обект на вандализъм. Каква е реакцията? Трогателно!


Advertisement:

jack

Миналата седмица джамия в Тексас, САЩ стана обект на вандализъм след атентатите в Париж и Бейрут. Тогава едно седемгодишно момченце на име Джак реши да дари своите спестявания от касичката си на джамията.

Момченцето беше събрало 20 долара, които предаде на настоятелството на джамията. Джак е събирал парите, за да си купи iPad, но след разговор с майка си за случилото се, решава да дари парите на джамията.

jack1


Advertisement:

Преди дни 7-годишното момчето получи голям плик от настоятелството. В него имаше една бележка, в която настоятелството благодари на Джак за жеста. Освен бележката, в плика има и желания от Джак iPad.

От настоятелството обясняват, че жестът, който прави това дете, е огромен и решават да му се отблагодарят, като му изпратят желания от него таблет, за който детето събирало парички! Жестът и на двете страни е повече от трогателен и ни учи как трябва да се държим един с друг!

jack2


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
12 жени, които е трябвало да пробват роклите си, преди да ги купят (Снимки)

В днешно време онлайн пазаруването е изключително популярно. То спестява време и дава достъп до безброй интернет магазини по целия...

Close