„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Те висят във въздуха абсолютно неподвижно. Наблюдавайте какво се случва, когато започват да движат ръце. Невероятно! (Видео)


Advertisement:

pyramid

Видеото, което ви представяме, е от Олимпиадата за младежи, проведена през 2014 г. В него ще видите как 500 души танцуват във въздуха. Това със сигурност е едно от най-красивите и въздействащи изпълнения, които някога сте виждали!

Тези акробати се движат във въздуха в абсолютен синхрон с музиката. Прожекторите осветят телата им безпогрешно и създават илюзията, че краката и ръцете им са направени от гума.

pyramid2

В един момент те образуват невероятна фигура – мое би коледна елха или пък пирамида? Гледката ще спре дъха ви!
С всяка изминала секунда изпълнението става все по-впечатляващо. Не пропускайте да ги изгледате до край, защото в един момент се случва нещо уникално, което ще ви остави без думи!


Advertisement:

Комбинацията от невероятни умения и страхотни ефекти създават невероятно изпълнение, което задължително трябва да видите!

pyramid3


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
7-годишно момче дари спестяванията си на джамия, обект на вандализъм. Каква е реакцията? Трогателно!

Миналата седмица джамия в Тексас, САЩ стана обект на вандализъм след атентатите в Париж и Бейрут. Тогава едно седемгодишно момченце...

Close