Езикът на тялото проговаря! Начинът по който седиш разкрива какъв човек си


Езикът на тялото може да разкрие много неща за вас . Има хора, които могат да ви разчетат без дори да чуят и дума от вас. Начинът по който седите казва много за това какви хора сте.

Позиция A

Вие сте креативен и харизматичен човек, въпреки че вътре в себе си все още сте дете. Често говорите, преди да мислите за това, което казвате. Склонни сте да подценявате проблемите, вярвайки, че те някак ще се разрешат. Ако това не сте случи, сте склонни да прехвърлите задачата на някой друг, за да не се натоварвате и да не губите време.

Позиция В

Тези хора са мечтатели. Имат творчески, но често странни идеи, които карат хората да мислят по различен начин. Техните въображения са невероятно мощни. Тези хора често са неспокойни, когато седят на едно място твърде дълго. Обичат да пътуват и да научават нови неща. Те са чудесни приятели.

Позиция С

Хората, които седят в това положение, имат затруднение да се концентрират върху нещата, от които се нуждаят, за да се съсредоточат върху очевидния хаос, който изглежда обгръща различните аспекти на техния живот. Но, макар че изглеждат като хаос за хората отвън, те процъфтяват в бъркотията си. 

Позиция D

Хората, които седят по този начин, са интелигентни, но чувствителни. Те предпочитат да избягват конфликтите. За тях е характерна откритостта, граничеща с грубост. Вероятно изглеждат доста резервирани, но в действителност приемат всичко присърце и винаги са готови да се изправят срещу целия свят.

Позиция Е

Това са хора, които искат да установят кариера и образование, преди да пристъпят към нещо друго. Целите им са високи и те са много последователни, когато се стремят да ги постигнат. Грижат се много добре за външния си вид. Но това не увеличава самочувствието им.  Те са много раними и трудно приемат критиката.

Източник: siamagazin.com

Превод: Pitanka.net

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)