Всички мъже харесват тези 5 неща в жените, но никога няма да си го признаят!


В обществото се смята, че женската привлекателност в очите на мъжа е съставена от определени стандарти, които момичетата толкова много и безкористно следват. Но се оказва, че насладата за мъжкото око не винаги следва общоприетото клише.

1. Очила

 

Някои момичета нямат 100% добро зрение и се налага да компенсират това. Често тези момичета крият, че трябва да коигират зрението си, заради старите спомени от обидите в училище. Но не бързайте да сменяте очилата с контактните лещи. Както се оказва, дамата в очила привлича много мъже. Очилата пробуждат в представителите на по-силния пол сексуални фантазии, а носенето им често се свързва с крехкостта или женското доверие.

2. Гняв и злоба

Мислихме, че гневът е непривлекателно усещане, но не и за мъжете. По някаква необяснима причина женския гняв привлича много мъже. Всяки от нас не веднъж е чувала : „Ти си толкова красива, когато си ядосана,“ Може би това е причината много мъже нарочно да ядосват своите половинки.
3. Карирана риза

Този леко мъжки тоалет прави жената по-желателна в очите на противоположния пол. Ризата е ясно свързана в мъжкия ум с времето на тийнейджърката, гей младежта и експериментите.

4. Малък гръден кош

Странно, но повечето мъже искат да видят до себе си не Памела Андерсън. Според тях размерът не е толкова важен, колкото формата и еластичността на женската гърда. Освен това едно момиче с малък гръден кош изглежда по-крехко и женствено и тези качества винаги се харесват от мъжете.

5. Гласът

Ниският гръден тон на гласа може незабавно да привлече вниманието на мъжете. Една спокойна тиха реч прилича на знак за сексуалност. Но силните и прибързани фрази, напротив, успяват бързо да изплашат един мъж.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)