Вижте как биха изглеждали известните герои, без отличителните им белези! Смехът е гарантиран..


Някои герои от филмите са толкова известни и разпознаваеми за нас, че дори не можем да си представим, да изглеждат по различен начин. Но какво ще стане, ако променим леко известните прически и облекла?

Екипа на „Bright Side“ реши да експериментира с вида на някои герои и се получиха някои наистина екстравагантни резултати. Нека погледнем!

1.Джак Спароу, Карибски пирати

Решихме да добавим някакъв блясък във вида му: сресахме и изправихме косата му и отрязахме плитките. Е, резултатът е доста забавен: нашият герой изглежда шокиран от метаморфозата.

2.Волдемор, Хари Потър

 

Основният злодей сред магьосниците никога не е бил много щастлив и може би това е причината, поради която той е загубил цялата си коса. Коригирахме тази несправедливост на Вселената и дори дадохме нос на Волдемор. Сега е по-добре, нали?

3.Жокерът, Черният рицар

Жокерът, изигран от Хийт Леджър, определено е великолепен герой, но неговият грим не е толкова изпипан и хубав. Не можехме да устоим на изкушението да променим малко лицето на Жокера. Сега вече не е страшно.

4.Доктор Браун, Завръщане в бъдещето

 Изглежда, че успехът на Доктора е скрит в косата му: ококорени очи и спретната прическата не си пасват толкова добре по между си.

5.Дъмбълдор, Хари Потър

Професор Дъмбълдор, за разлика от стария си колега Том Ридъл, има страхотна коса и дълга брада. Решихме да ги скъсим и да свалим известните му полумесечни очила, но тогава разбрахме, че образа на Дъмбълдор е съвършен и не се нуждае от никакви промени.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)