Ако се чудиш дали си супер гений, тези 10 признака ще ти помогнат да намериш отговора за себе си..


Такава е универсалната човешка природа – всички ние имаме желание да бъдем известни като по-умения човек в групата. И няма нищо лошо в това, че чувствате необходимостта вашата интелигентност да бъдете оценена. В края на краищата всички ние се нуждаем от мотивация в живота си, за да продължим напред, нали?

Въпросът е: „Всички ли са интелигентни?“

Със сигурност не. Някои хора са по-интелигентни от другите и ги наричаме супер гении.

Така че, супер гений ли сте? Е, не е толкова трудно да се разбере. Много научни изследователи твърдят, че определени физически признаци потвърждават по-високата интелигентност на човека.

 Зениците

Изследване, проведено от Технологичния институт в Грузия, твърди, че е намерена връзка между размера на зениците и интелигентността на отделните хора. Изследването твърди, че хората с по-големи зеници са много по-умни и с остра памет.

Дължината на пръстите ви

В друго изследване  е установено, че размерът на пръстите може много добре да определи здравето на човека, склонността му към болести и интелигентността. Ако показалецът ви е по-къс от обичайното, това означава, че може да сте добри във финансирането.

Окосмяване

Може да мислите, че не е добре хората да имат коса навсякъде. Помислете отново. В много проучвания бяха изследвани телата на ученици, в които откриха значителна връзка между окосмяност и интеличентност.

Височината на индивидите

Височината е последното нещо, което може да ни дойде в ума, когато говорим за интелигентност, но интересното е, че височината на човека може да бъде основен фактор при определянето на неговия социален статус. Много генетични изследователи са открили връзка между височината и интелигентността .

Вампири и сови

За да сме ясни, може да сте гений, ако се скитате през нощта из стаята. Изследванията установиха, че хората, които лягат късно през нощта, са умници. Въпреки това, тази връзка е много по-широка, отколкото можете да си представите.

Дразните ли хората? Поздравления!

Гениите са досадни и едва ли са известни като социални. Може би, ако бихте могли да нарисувате позоваването на тази точка от героя на театър „Шелдън“ на телевизионната драма „Големият взрив“, тогава той е най-добрият пример.

Но какво ще стане, ако имате навика да говорите със себе си?

Ако говорите със себе си, то също може да бъде знак за психическо заболяване. Но ако обичате да разговаряте със себе си, това би означавало, че сте най-умният човек в стаята.

Спомняте ли си последния път, когато посетихте книжарница?

Хората, които обичат да си купуват книги в книжарниците, са с високо ниво на интелигентност. Това е по подразбиране, че те четат повече, научават повече и имат повече неща, съхранени в ума в сравнение със средностатистически човек, който не чете много.

Предизвикай себе си

Хората, които се предизвикват сами са силно конкурентни и информирани. Те са преди обикновените хора, които чакат възможността да почукат; вместо това тези хора канят нови предизвикателства в живота си, за да създадат възможност.

Да си загубите ума

Показаните по-горе указания доказват, че какви глупости могат да получат понякога. Така че, ако се окажете в ситуация, в която се заблуждавате и забравяте за малките неща, отидете да направите тест за интелигентност и ще се изненадате.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)