„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

11 коледни провала! Тотален смях! (Снимки)


Advertisement:

Декември е вече тук и до Коледа остава 24 дни. Сигурно доста от вас вече са започнали подготовката за празниците, а за други това предстои.

Настроението преди и по Коледа е страхотно – украсяваме дома си, купуваме подаръци, очакваме с нетърпение настъпването на празника. Всеки си представя идеален празник със семейството и приятелите, страхотни подаръци, празнично настроение, прекрасни снимки и коледен дух!

Понякога обаче въпреки страхотните празнични идеи и планове, нещата не се развиват както трябва и се провалят! Подбрали сме за вас 11 комични снимки, които показва епични коледни провали!

Галерията ще ви разсмее и развесели, но и ще ви покаже, че трябва да бъдете внимателни, когато украсявате дома си, избирате подаръци или пък правите семейни снимки! Подхождайте внимателно с празничната подготовка, за да не попаднете в тази галерия догодина!

Снимки: Интернет

ch1


Advertisement:

ch2

ch3

ch4

ch5


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тази сервитьорка получи 36 долара бакшиш и трогателна бележка! Историята ще ви разплаче!

Една сервитьорка получи доста солиден бакшиш и трогателна бележка, която я разплака. Тя веднага публикува снимка на бележката от клиента,...

Close