„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Един възрастен човек е сам на Коледа. Но тогава се случва ТОВА (Видео)


Advertisement:

john-lewis-christmas-ad-2015

Коледа е един от най-светлите празници, които всеки отбелязва със семейството си. За съжаление, има много самотни хора, които посрещат празниците сами.

Именно за един такъв човек ни разказва тазгодишната реклама на магазина “John Lewis“, която се казва “Man on the Earth”. В поредната трогателна коледна реклама виждаме едно малко момиченце, което от уюта на своя дом гледа луната с телескопа си. Но там то вижда нещо невероятно – един възрастен човек, който е сам на Луната.

В същото време семейството на момиченцето се подготвя да посрещне празника, украсява дома си, отваря подаръците и празнува в дома си.

John Jewis Christmas Ad 2015


Advertisement:

Тогава, докато мъжът стои самотен на Луната, при него пристига неочакван подарък – един телескоп. Възрастният човек поглежда през него и вижда всички празнуващи хора на Земята. Но мъжът вижда и едно дете, което му маха от прозореца!

11321915-large

Посланието на рекламата е разтърсващо и ще ви накара да настръхнете – нека на Коледа покажем на някого, че го обичаме и се интересуваме от него!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
11 коледни провала! Тотален смях! (Снимки)

Декември е вече тук и до Коледа остава 24 дни. Сигурно доста от вас вече са започнали подготовката за празниците,...

Close