Магическа йодна мрежа помага при различни заболявания


Мисля, че всички поне веднъж сте си рисували йодна мрежа за лечение на кашлица или простуда. Но питали ли сте се как работи? Каква магия е това, което изцелява от хиляди болести?

Йодът има локално-дразнещо, активиращо кръвообращението и противовъзпалително действие. Благодарение на тези свойства хората започнаха масово да си рисуват йодни мрежи.
Йодните мрежи се прилагат най-често на гърба или гръдния кош на болен човек. Йодът стимулира притока на кръв към „болната“ зона и заради кръвообращението в тази зона температурата се повишава. Просто казано, йодната мрежа  загрява.
Областта на приложение е просто удивителна:

С помощта на йод можете да определите неговата липса в тялото

Това е просто. Нарисувайте йодна мрежа върху деликатна област на кожата и изчакайте, докато я усвоите. Ако нивото на йода в организма е нормално – мрежата ще остане 24 часа, ако не – ще изчезне до 6-7 часа.
Ако мрежата изчезне бързо, е необходимо да коригирате нивото на йода, като се храните с продукти с високо съдържание на йод.

Кашлица

При кашляне йодната мрежа трябва да се направи върху гърба в областта на белите дробове и на гръдния кош, като се избягва сърдечната област. Процедурата се повтаря 3-4 пъти  на ден.

Кортикални вени

Когато вените са повредени, йодът трябва да се прилага върху проблемните области на кожата, но не по-често от два пъти    седмично в продължение на два месеца.

 Синини, заболявания на гръбначния стълб

  

С натъртвания, синини и навяхвания йодът трябва да се прилага ежедневно, в малки количества към засегнатата кожа.
С радикулит и болка в гърба, йодът се прилага вертикално върху вътрешната част на върха, успоредно на гръбначния стълб.

Противопоказания

Йодът е лекарство и го използвайте с повишено внимание. Не можете да го използвате при:
– Деца на възраст под 3 години, тъй като те все още не са формирали функциите на щитовидната жлеза,
– при повишена температура,
– бременни жени …

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)