„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

14 снимки, които показват разликата между мама и татко! Много смях!


Advertisement:

Майката е незаменима, особено за по-малките деца, които напълно разчитат на нейните грижи. Мама е тази, която храни бебето, преоблича го, приспива го, играе си с него, къпе го. Повечето бащи рядко се включват в ежедневните грижи за малчуганите.

А когато го направят, резултатите са меко казано забавни! Причината за това е в различното мислене на майките и татковците. Майките са по-внимателни и по-грижливи, докато татковците сякаш не влагат толкова голямо внимание.

Често майките търсят помощ от татковците и се дразнят, че те не се занимават активно с грижите за детето. Но в редките случаи, в които поверят грижите на татковците, резултатите са трагични и комични едновременно!

В тази галерия от 14 снимки ще видите как майките се грижат за малчуганите и как го правят татковците. Разликите са наистина много забавни и интересни!

Снимки: Интернет

mama papa1

mama papa2


Advertisement:

mama papa3

mama papa4

mama papa5

mama papa6

mama papa7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Видеото, което разплака света!

Рекламата, която разплака света! Нека бъдем заедно за коледните празници! Не забравяйте никога родителите си! Вие сте всичко за тях...

Close