Бездомна жена се разплака в прегръдката на непозната. Причината ще ви разтърси!


cry1

Наскоро Кармен и нейният приятел посещават ресторант за бързо хранене в техния град. В един момент в ресторант влиза по-възрастна жена, която очевидно е бездомна. Кармен наблюдава как клиентите на заведението наблюдават жената с погнуса.

Бездомната жена приближава Кармен и я моли ако й остане храна, да й я даде вместо да я изхвърли в коша за боклук. На Кармен наистина й остава храна и тя решава да я даде на жената.

Но на Кармен това не й се струва достатъчно. Тя решава, че жената има нужда от нещо повече, освен от нейната останала храна. Затова Кармен поръчва нова порция и моли управителя на заведението да не гонят бездомницата, а да изчакат тя да се нахрани.

Щом новата порция е готова, Кармен я носи на жената, която тъкмо си тръгва. Кармен и дава храната, а бездомната жена рухва, прегръща я и се разплаква. В очите й се чете искрена благодарност.

cry2

Този мил жест трогва бездомната жена, която очевидно не е свикнала с подобно добро отношение към себе си. Кармен призовава всички да не прибързваме със заключенията си, защото не всеки бездомник е наркоман или мързелив. Тези хора има нужда от помощ и внимание!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)