Самотна майка на 4 деца се оказва без дом преди Коледа. Тогава непознати правят нещо невероятно за нея! (Видео)


mm

Преди време Черита Хукър купува къща за себе си и четирите си деца, които отглежда сама. За съжаление обаче се оказва, че къщата е в много лошо състояние и не е годна за обитаване. Това обаче не е единствения проблем на Черита.

mm2

Едно от децата й страда от проблеми с бъбреците и за лечението му са нужни доста средства. Така жената няма пари за ремонт на къщата си и семейството остава без жилище. 16-годишният й син обаче има само едно желание за Коледа – да има свой дом и своя стая.

Стефани Майерс, която е основател на фондация за деца със специални потребности, научава за това желание на момчето. Всяка година фондацията организира програма, наречена „Чудесата на Дядо Коледа“, която работи за сбъдването на желания на деца с различни заболявания.

mm3

Стефани е особено трогната от желанието на момчето и историята на семейството. Тя бързо организира ремонта на къщата им, а това е най-големият проект, по който е работила програмата. Целта е ремонтът да е завършен преди Коледа, за да може семейството да изкара празниците в своя дом!

По ремонта на къщата работят много доброволци, а десетки се включват с парични дарения! Това е уникален жест на хората към една непозната майка и нейните четири деца!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)