„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

10-годишно момиче направи ТОВА с косата си, за да помогне на болни деца! Ще се разплачете! (Видео)


Advertisement:

PicMonkey-Collage3

Един ден 10-годишната Кейтлин се прибира у дома и заявява на майка си, че иска да помогне на децата, болни от рак. Момичето дори знае как точно ще им помогне – като обръсне косата си. Кейтлин иска да направи това, за да почете малко момиче на име Емили, което страда от тежко онкологично заболяване.

Кейтлин е твърдо решена да действа и дори го прави в зала, пълна с хора. Момичето също успява да събере над 7000 долара, които ще се използват за проучвания, свързани с лечението на болни от рак деца.

maxresdefault

Във видеото ще видите как 10-годишното момиче сяда на стола и си поема дълбоко дъх преди да се раздели с красивата си коса.


Advertisement:

Постъпката на Кейтлин е изключително смела, много трогателна и силно вдъхновяваща. Това 10-годишно дете ни дава безценен урок, че трябва да си помагаме, особено когато става дума за болни деца.

Видеото няма как да ви остави безразлични и ще ви разплаче! Майката на Кейтлин е изключително горда с постъпката на смелото си момиче, което има огромно сърце!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
11-те най-добри снимки, които не са обработвани с Фотошоп, а са напълно истински!

В интернет сме виждали какви ли не снимки, които са ни учудвали и на които сме се възхищавали, а след...

Close