Дядо Коледа ляга на земята пред смаяния поглед на хората. Но вижте кой лежи до него! (Видео)


santa1

Коледната традиция повелява малките деца да се снимат с Дядо Коледа и да му кажат какъв подарък искат за празниците. Всяка година стотици хиляди деца по света имат възможност да видят Дядо Коледа и да си направят снимка за спомен с него.

Но някои деца имат редица проблеми, които правят подобно преживяване много трудно или невъзможно, като например сина на семейство Дийли, който има аутизъм. Благодарение на специална програма за деца със специални потребности, Брейдън все пак има възможност да види Дядо Коледа, като за целта е осигурена по-спокойна обстановка.

santa2

Родителите водят Брейдън при Дядо Коледа, но точно в този ден детето не иска да седне в скута му и вместо това ляга на земята.

santa3

За щастие, семейството попада на страхотен Дядо Коледа, който без никакви колебания ляга на пода до Брейдън и започва да си играе с него! Така родителите на момчето успяват да го снимат за спомен, а снимките станаха изключително популярни в интернет!

Жестът на този Дядо Коледа е наистина страхотен и родителите са изключително благодарни, че е проявил подобно разбиране към тяхното дете!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)