„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Семейство осиновява новородено бебе, но тогава лекарите им казват нещо шокиращо!


Advertisement:

ww1

Анджи и Ник винаги са искали да имат свое семейство и деца. Те смятат, че Анджи ще може да забременее по естествен път, но нещата не получават. Лекарите не намират точна причина за проблема, но поставят диагнозата безплодие.

Съветът на медиците към Анджи е да се успокои, защото стресът и притесненията се отразяват зле на организма и на хормоните. Започва лечение, което така и не дава резултат.

Накрая Анджи и Ник решават да осиновят дете. Те се свързват с бременна жена, която е готова да им даде своето бебе за осиновяване. Раждането минава нормално и щастливото семейство има момченце.


Advertisement:

ww2

Тогава обаче се случва нещо неочаквано и наистина шокиращо – Анджи забременява след цели три години напразни опити и безплодие!

Обяснението на лекарите е, че след като решават да осиновят дете, Анджи се успокоява, стресът намалява и това се отразява благоприятно на организма й. Сега семейството е изключително щастливо, а това е поредното доказателство колко силно влияние имат стресът и тревогите.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Дядо Коледа ляга на земята пред смаяния поглед на хората. Но вижте кой лежи до него! (Видео)

Коледната традиция повелява малките деца да се снимат с Дядо Коледа и да му кажат какъв подарък искат за празниците....

Close