5-годишно момиченце губи цялото си семейство в пожар. Сега тя има едно специално коледно желание…


safyre1

През 2013 година Сафире е едно обикновено 5-годишно момиченце, което живее със семейството си и се радва на безгрижното си детство. Но животът й бързо се преобръща, когато един неизвестен мъж подпалва домът на семейството. Бащата, по-малката сестричка и по-малките братчета на Сафире загиват в пожара, а тя е единственият оцелял.

Сафире има над 75% изгаряния по цялото тяло. Тя претърпява над 50 операции и процедури, но и до днес тялото й е покрито с белези. Момиченцето също губи част от едната си ръчичка и едното си краче.

safyre2

Днес Сафире живее със своята леля и има едно специално коледно желание. Семейството има прекрасно дърво-декорация, на което тази година е решило да закачи коледните картички, които получи. Сафире много харесва идеята и иска да напълни цялото декоративно дърво с картички.

safyre3

Леля й знае, че сами няма да се справят, защото са нужни около 100 картички, затова импулсивно пуска публикация в социалните мрежи, в която споделя желанието на Сафире и нейната история.

safyre4

Неочаквано, малкото момиче започва да получава десетки картички от целия свят! Историята на Сафире трогва хиляди хора по света, които се обединяват, за да сбъднат желанието й!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)