„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Маниачка отвлече близначката й. 35 години по-късно те научават нещо неочаквано и шокиращо…


Advertisement:

hqdefault

Линда и Дорийн са еднояйчни близначки, но животът им протича по коренно различен начин. Линда е отгледана от биологичната си майка и винаги е получава обич, грижи и внимание. Семейството й я насърчава да учи и я възпитава прекрасно.

Дорийн от отвлечена като много малка от една алкохоличка. Детството й не е никак лесно. Забременява на 17 години и не завършва училище. Предвид коренно различния живот, който двете сестри са водили, човек би предположил, че те никак не си приличат по характер.

Screen-Shot-2015-12-10-at-10.05.22-AM-350x182


Advertisement:

Но след 35 години раздяла двете близначки се откриват отново. След радостта и емоцията, че са отново заедно, те научават нещо шокиращо! Въпреки различния си живот, двете имат много сходни характери и приликите между тях са многобройни!

Например, и двете жени се страхуват от високото и не близват алкохол. Линда и Дорийн разказват, че двете сякаш мислят еднакво и знаят какво чувства другата, въпреки че са отделни личности и са били разделени над три десетилетия.

Но въпреки сполетялата ги трагедия и дългата раздяла, връзката между тези две близначки оцелява и е изключително силна!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
15 прекрасни снимки на майки с техните малки!

Мама е единствена и незаменима. Това важи не само за нас, хората, но и за животните. Мама е онази, която...

Close