„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Как биха изглеждали 10 от любимите ни анимационни герои, ако остаряваха? (Снимки)


Advertisement:

Поколения наред израстват с популярните анимационни герои Мики Маус, Доналд Дък, Том и Джери и още много любими герои. Едва ли има човек, който да не знае как изглеждат те и в какви приключения участват.

Малцина обаче са се замисляли как биха изглеждали тези наши любимци, ако всяка година остаряваха! Сега те изглеждат точно по същия начин, по който са изглеждали при създаването си, а повечето от тях са вече доста „възрастни“.

Например, Том и Джери са създадени през 1940 г., което означава, че са вече на 75 години, а Мики Маус е на цели 87 години!

Предлагаме ви 10 снимки, които показват как биха изглеждали днес някои от най-любимите ни анимационни герои. Един художник е нарисувал тези герои като възрастни и ни показва как би трябвало да изглеждат, ако остаряваха всяка година.

Снимки: Интернет

ch1


Advertisement:

ch2

ch3

ch4

ch5


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Маниачка отвлече близначката й. 35 години по-късно те научават нещо неочаквано и шокиращо…

Линда и Дорийн са еднояйчни близначки, но животът им протича по коренно различен начин. Линда е отгледана от биологичната си...

Close