„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

13 коледни украси в болницата, които показват, че лекарите са супер креативни! (Снимки)


Advertisement:

Болниците са едни от най-мразените места и никой не би искал да се отзове в болница точно за празниците. За съжаление обаче това се случва и тогава е добре пациентите все пак да усетят духа на празника, независимо, че не са у дома със семейството си.

Да не забравяме също, че в болниците работят и много хора, които са дежурни по празниците. Те също искат да се заредят с коледно настроение и да почувстват празника. А това е най-лесно с помощта на коледна украса!

Оказва се, че лекарите и медицинските сестри са изключително креативни и създават невероятна коледна украса, която носи настроение и празничен дух!

Представяме ви една колекция от снимки на уникална и изключително оригинална болнична украса, която със сигурност е накарала пациентите да се усмихнат и да се почувстват малко по-добре!

Снимки: Интернет

deco1


Advertisement:

deco2

deco3

deco4

deco5

deco6


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Това беше един стар училищен автобус. Но вижте в какво се превърна!

Патрик Шмид е безработен и живее в Калифорния, когато един стар училищен автобус променя живота ми. Патрик купува автобуса за...

Close