Милионер разпродава всичко, което притежава. Причината? Невероятно!


gareth1

25-годишният Гарет Джи е успешен предприемач, който бързо става милионер. През 2011 г. той създава супер успешно приложение. Заедно с двама свои съдружници той основава компания, която след това продават за 54 милиона долара.

Но Гарет и съпругата му Джесика решават да инвестират всички свои пари, да разпродадат имуществото си и да се отдадат на съвсем различен начин на живот.

Те организират грандиозна гаражна разпродажба, от която събират 45,000 долара. Те използват тези пари, за да пътуват по екзотични места по света заедно с двете си деца.

gareth2

Междувременно, Гарет и Джесика използват авоарите си, за да помагат на хора в нужда, но го правят анонимно. Те вече са помогнали на семейство, което не можело да си позволи да запише децата си на спорт, на студент, който нямал средства, за да продължи ученето си и на други хора в беда. Двамата участват в редица доброволчески акции по света, като помагат в сиропиталища, болници и училища.

Джесика и Гарет искат да покажат на децата си, че не трябва да мислят единствено за себе си, а да помагат на хората в нужда. Семейството планира в бъдеще да се заеме с по-големи и сериозни проекти.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)