Тя загуби майка си преди 9 години, а по-късно намери тази бележка в дома й!


tr1

След като майката на Уенди умира, тя отива в дома й, за да подреди и почисти. Докато подрежда в кабинета на покойната си майка, Уенди намира една папка, а вътре има лист, на който пише „Коледният чорап на мама“.

Озадачената жена разглежда съдържанието на папката и разбира, че покойната й майка е имала трогателна коледна традиция и желанието й е нейните деца я продължат.

tr2

Всяка Коледа майката на Уенди пълнила един коледен чорап с подаръци, но не за децата си, а за жена в нужда. Посланието на майка й е сега тя да продължи тази традиция и да помага на жени, изпаднали в беда.

Без да се замисля, Уенди решава да продължи традицията. Тя напълва един коледен чорап с най-различни неща, включително шалове, шапки, ръкавици, сапун и дребни бижута и го подарява на жена в затруднение.

Приятелите на Уенди остават силно трогнати от тази традиция и се включват в инициативата. Така 9 години след смъртта на майка й, доброволци пълнят коледни чорапи и успяват да зарадват жени в нужда.

Тази традиция е изключително вдъхновяваща и трогателна, защото няма нищо по-добро от това да помогнеш на хора, изпаднали в беда!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)