„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

20 снимки от Дубай, които ще ви впечатлят!


Advertisement:

Дубай е едно от Обединените арабски емирства. Това емирство вероятно е най-известното от всички седем, а двете думи, които го описват перфектно, са ексцентричност и лукс. За по-малко от тридесет години Дубай се променя неузнаваемо и от малко рибарско селище се превръща в един от най-красиви, луксозни и невероятни градове на планетата.

Прогресът на Дубай е наистина забележителен. Разбира се, не всички в емирството живеят в лукс, но целият град е толкова екстравагантен и лъскав, че няма да не те впечатли.

Петзвездните хотели, луксозните ресторанти, скъпите молове, многобройните бляскави атракции, луксозните автомобили – всичко това привлича хиляди туристи, които веднъж попаднали в Дубай се чувстват така, сякаш са в приказките.

Тези 20 снимки ще ви позволят поне за малко да се потопите в лукса на Дубай и да видите как живеят неговите жители със своята ексцентричност.

Снимки: Интернет

dub1

dub2

dub3


Advertisement:

dub4

dub5

dub6

dub7

dub8

dub9

dub10


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Младоженци избраха нетрадиционна и спираща дъха сватбена фотосесия върху 100-метрова скала!

Всички сме виждали традиционни сватбени снимки, направени на живописни места или в студио. Но никога досега не сме виждали нещо...

Close