„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази съкрушена булка вижда пеперуда, кацнала на роклята й. Тогава тя разбира какво значи това…


Advertisement:

butterfly1

Аманда очаква с нетърпение сватбата си с Чип, любовта на живота й. Но в сърцето й има огромна празнина, която нищо не може да запълни. Преди две години дъщеричката на Аманда, Азали, умира. Тя е едва на шест годинки, когато губи битката с рака.

butterfly2

Голямото желание на Аманда е да дъщеря й някак да участва в нейната сватба. Тя моли своя приятелка, която се занимава с фотография, да включи дъщеря й в сватбените снимки. Това носи някаква утеха на Аманда, но нищо не може да се сравнява с онова, което се случва по-късно.


Advertisement:

По време на церемонията Аманда и Чип пускат пеперуди в чест на Азали. В един момент Аманда поглежда към роклята си и вижда, че на нея е кацнала една от пеперудите, точно до сърцето й.

butterfly3

Аманда е убедена, че тази пеперудка е самата Азали, която по този начин присъства на сватбата на майка си. Жената силно вярва, че малкото й момиченце е постоянно около нея и й помага!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
20 снимки от Дубай, които ще ви впечатлят!

Дубай е едно от Обединените арабски емирства. Това емирство вероятно е най-известното от всички седем, а двете думи, които го...

Close