Тези съкрушени родители се сбогуват с умиращата си дъщеричка. Но тогава виждат това…


baby1
Животът на Франческа и Лий се превръща в истински кошмар, когато дъщеричката им Бела се разболяват. С всеки изминал ден състоянието на бебето се влошава и лекарите не знаят на какво се дължи това.

Бела е на 18 месеца, когато лекарите все пак успяват да й поставят диагнозата недостиг на биотинидаза. Това е изключително рядко и смъртоносно заболяване, което засяга нормалното развитие на клетките.

baby2

Само за няколко седмици здравето на Бела се влошава дотолкова, че Франческа и Лий са принудени да вземат най-тежкото решение в живота си. Те подписват декларация, според която не искат дъщеря им да бъде реанимирана.

Преди да изключат апаратът, който поддържа живота й, родителите на Бела са до нея, за да се сбогуват с детенцето си. Двамата я прегръщат силно и плачат неудържимо.

baby3

В този момент обаче се случва истинско чудо! 30 минути след като изключват апарата, Бела започва да плаче и да рита с крачета. Малкото момиченце се бори за живота и отказва да се предаде!

Родителите веднага се отказват от декларацията и лекарите започват реанимация. Така Бела оживява и постепенно се възстановява! Сега момиченцето е в добро състояние и приема специално лекарство!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)