„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

15 снимки, които доказват, че детето ви трябва да расте с домашен любимец!


Advertisement:

Доста хора са твърди противници на това децата да растат заедно с домашни любимци. Основните им доводи са свързани с хигиената, паразитите и болестите. Това обаче не е никакъв проблем, ако в едно жилище се поддържа отлична хигиена на всички обитатели, включително и домашните животни.

Истината е, че едно детство, в което детето ви расте с домашен любимец, има безброй ползи за малчуганите! Едно подобно съжителство е изпълнено с много весели игри, безкрайни забавления и безгранична обич.

Домашните любимци и децата се разбират отлично. Едно животно у дома ще научи малчуганите да бъдат отговорни, за се грижат за животното и да го обичат. А домашният любимец е отговори с огромна обич и привързаност.

Представяме ви 15 стоплящи сърцето снимки на деца и домашни животни, които ще ви убедят, че не трябва да лишавате малчугана си от подобно приятелство!

pet1

pet2


Advertisement:

pet3

pet4

pet5

pet6

pet7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тези съкрушени родители се сбогуват с умиращата си дъщеричка. Но тогава виждат това…

Животът на Франческа и Лий се превръща в истински кошмар, когато дъщеричката им Бела се разболяват. С всеки изминал ден...

Close