„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тези бебета са еднояйчни близнаци, но раждането им изумява лекарите! Каква е причината? (Видео)


Advertisement:

twin1

Хана Грейс и Даниел Лин са еднояйчни близначки, които обаче са родени в различни години. Звучи шантаво, нали, но е напълно възможно!

Бременната Вероника постъпва в болницата в новогодишната нощ на 2013 г. за рутинен преглед. Тя е бременна с близначки, но раждането е планирано за първите дни на януари. Но докато е в болницата на Нова година, жената започва да ражда.

twin2


Advertisement:

Първа на бял свят се появява Хана, която се ражда в 23:59, през 2013 г. 40 секунди след 24:00, 2014 г. се ражда и Даниел, близначката на Хана. Така двете еднояйчни близначки Хана и Даниела са родени само с разлика от около 40 секунди, но в различни години!

Когато се раждат, лекарите са притеснени за тяхното здравословно състояние, защото бебчетата имат общи кръвоносни съдове и едното получава прекалено много кръв за сметка на другото. Въпреки опасенията, момичета се справят и се превръщат в новогодишното чудо на семейството!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
15 снимки, които доказват, че детето ви трябва да расте с домашен любимец!

Доста хора са твърди противници на това децата да растат заедно с домашни любимци. Основните им доводи са свързани с...

Close