„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Ранено 5-годишно момиченце стои край пътя. Шофьор приближава и вижда нещо потресаващо…


Advertisement:

Анджела Шумански е инструктор по плуване и майка на две деца. Един ден тя пътува към дома си след работа с двете си деца – 5-годишната Лекси и новородения Питър. Жената е много уморена и в един момент заспива на волана. Така тя изгубва управлението над автомобила, който излиза от пътя и пада в 12-метрова пропаст.

kid1

5-годишната Лекси няма тежки травми, а само няколко драскотини. Детето вижда, че майка й е ранена, а братчето й плаче на задната седалка и веднага разбира, че трябва да им помогне.

Без да колебае дори за миг, Лекси успява да се изкачи по стръмната скала и да стигне до пътя. Там започва да ръкомаха неистово и спира една кола. Шофьорът веднага разбира какво се е случило и остава потресен щом вижда падналата в пропастта кола.


Advertisement:

kid2

Мъжът се обажда на спешна помощ, а когато парамедиците пристигат, те не могат да повярват, че детето е успяло да се изкатери сам-самичко по стръмния склон. Така, благодарение на бързата реакция си и смелостта си, 5-годишната Лекси спасява майка й и малкото й братче!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
14 татковци, които са оставили дъщеричките си да ги разкрасят! (Снимки)

Да имаш дете е най-голямото щастие на света и родителите са готови на всичко, за да видят своите малчугани щастливи...

Close