„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Това дете изгуби родителите си, но не спира да се усмихва. Причината ще ви разплаче! (Видео)


Advertisement:

6-годишният Джейдън Хейс има много тежко детство. Той е едва на 4 годинки, когато губи баща си, а наскоро умира и майката на момченцето. Но той не спира да се усмихва! Какво му помага да продължава напред?

kid1

С подкрепата и помощта на своята леля, която сега се грижи за него, Джейдън стартира един проект. Той раздава дребни подаръци на намръщените хора по улицата. Обикновено им подарява някоя количка или друга играчка. Единствената цел на момченцето е да ги накара да се усмихнат!

kid2

До момента Джейдън е раздал подаръци на около 500 души. Макар и малки, тези подаръци са огромен жест и невероятен призив от страна на Джейдън. Мнозина в неговото положение биха забравили какво е усмивката, но не и това шестгодишно дете.


Advertisement:

kid3

Той е натрупал завидна мъдрост за скромния си живот и ни дава най-важния урок – да се усмихваме въпреки всичко и да продължаваме напред!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тя намери полуживо новородено котенце в дъжда и го върна към живота!

Това новородено котенце не започва живота си особено добре. Малко след появата му на бял свят се изсипва голям порой....

Close