Тази 83-годишна жена е глуха и незряща, но продължава да се грижи с обич за своите животни!


b1

Раиса Тарасовна е от Воронеж, Русия. Тя е на 83 години, глуха и е незряща. Възрастна жена живее сама, като единствените живи същества около нея са домашните й животни – две котета и една козичка.

b2

Старицата живее в ужасяващи условия. В къщата й няма течаща вода и газ за отопление. Всеки ден Раиса трябва да се снабдява с вода от кладенеца в двора й.

Когато е на 13 години, малката Раиса губи слуха си. Дванадесет години по-късно, когато е на 25, тя претърпява инцидент, удря главата си и губи и зрението си. Така Раиса прекарва целия си живот в тишина и мрак, без да вижда и чува светът около себе си. Тя така и не се омъжва, няма деца и остава самотна на стари години.

b3

Въпреки тежката си съдба, жената не губи своя дух, борбеност и доброта. Тя се справя сама с всичко и отглежда с много любов своите животни, които са и нейни единствени приятели. Грижи се за животните и ги дарява с много обич, въпреки трудностите.

b4

Животът на 83-годишната жена не е никак лесен. Представете си колко трудно й е да се справя с ежедневието, но това не е причина да изгуби доброто си сърце!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)