„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тези три сестри си правят тройна сватба. Причината ще ви разплаче (Видео)


Advertisement:

br1

Сестрите Джоди, Сара и Кайли решават да се омъжат в един и същи ден. Този е едновременно най-прекрасният и най-тъжният ден в живота на сестрите, защото по-малко от 12 часа след сватбената им церемония, тяхната майка умира.

br2

Майката на булките Беки от четири години се бори с рака. Единственото й желание е преди да умре да види как малките й момиченца се женят. Трите сестри решават да сбъднат това съкровено желание на майка си и организират сватбите си в един и същи ден.

br3


Advertisement:

Състоянието на майка им е много тежко и тя умира 12 часа след церемонията. Въпреки всичко, майката успява да присъства на сватбите на дъщерите си и да сбъдне последното желание.

br4

Момичетата едновременно се радват, че са успели да сбъднат желание на майка и тъгуват заради нейната загуба, но са уверени, че тя продължава да бди над тях и да ги дарява с обич!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
12-те най-грозни сватбени снимки на света!

Всяка булка си представя сватбата си като най-прекрасната, най-елегантната и най-запомнящата се. Е, в някои случаи нещата не се получават...

Close