„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Лекарите казаха на тази майка да направи аборт заради увреждания на бебето, но тя отказа. Тогава се случи чудо!


Advertisement:

Кортни забременява и двамата със съпруга й Крис са много щастливи и с нетърпение очакват появата на сина си на бял свят. Но при преглед с ултразвук лекарите забелязват нещо обезпокояващо. Около ембриона се образуват и развиват клетки, които го увреждат.

baby1

Специалистите са категорични, че шансът на бебето да оцелее е едва един процент, а дори и това да се случи, то ще има тежки увреждания. Освен това, Кортни е развила рак в плацентата, който може бързо да се разпространи към други органи.

Лекарите казват на майката да направи аборт, защото бебето няма шанс, а бременността е опасна за нея. Но Кортни и Крис отказват. Те смятат, че бебето им трябва да се роди.

baby2


Advertisement:

Бременността на Кортни не е никак лека. Тя е под постоянно лекарско наблюдение и няколко пъти влиза в болница. Малкият Ели се ражда преждевременно в 30-тата седмица. Но тогава се случва чудо! Бебето е недоносено, с малко тегло, но е напълно здраво! Няма и следа от тежките увреждания, за които говорят лекарите!

baby3

Днес Ели е здраво и весело момченце, а родителите му са щастливи, че не са послушали лекарите и не са махнали бебето!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
10-те най-красиви места в България, които задължително трябва да посетите! (Видео и снимки)

Често забравяме, че имаме щастието да живеем на уникално място и че в миниатюрната ни страна е пълно с невероятни...

Close