„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя припада след всяко състезание. Причината ще ви разплаче! (Видео)


Advertisement:

Кайла Монтгомъри е спортистка. Тя е една от най-добрите състезателки в дисциплината бягане на дълги разстояния в САЩ. Но след всяко състезание, Кайла се строполява на земята. Причината е, че младата спортистка е болна от множествена склероза.

r1

Това е тежко заболяване, при което нервните сигнали към различните части на тялото са нарушени. Така, докато Кайла тича, краката й изтръпват и тя губи чувствителност. След края на състезанието на Кайла са й нужни няколко минути, за да се възстанови.

r2

Спортната телевизия ESPN направи филм за Монтгомъри, за да разкаже за куража, волята и страстта на младата жена към спорта. Въпреки трудностите, Кайла не се отказва и продължава да бяга. И да постига отлични резултати.


Advertisement:

r3

Кайла споделя, че тичането я кара да се чувства нормално. Младата спортистка обяснява, че докато бяга, тя се чувства така, сякаш се бори срещу болестта. Тя е убедена, че докато продължава да тича, всичко ще бъде наред!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
11 невероятни снимки преди и след грим!

Милиони жени по света всеки ден използват грим, за да прикрият несъвършенствата си и да се разкрасят. Едва ли има...

Close