Тя отряза косата си, за да помогне на болни деца, но не очакваше съучениците й да реагират така на новата й прическа…(Видео)


Джета Фосбърг е едно необикновено 10-годишно момиче с голямо сърце. Детето решава да подстриже дългата си коса и да я дари за направата на перуки за болни децата. Семейството на Джета много се гордее с нея и я подкрепя.

j1

След като се разделя с дългата си коса, момичето се сдобива с нова къса прическа. Но Джета изобщо не очаква реакцията на съучениците й, когато се появява на училище с новата прическа.

j2

Децата в училище й се подиграват, казват й, че прилича на момче и че е грозна. Щом разбира за тормоза, на който е подложена дъщеря й, майката на Джета споделя историята в интернет, защото и получава подкрепа от непознати по целия свят.

j3

Жестът на Джета е изключително благороден и заслужава адмирации, а поведението на нейните съученици е ужасно. Майката на Джета знае, че много деца са подложени на още по-лоши нападки и тормоз в училище, и иска да покаже, че това е нередно!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)