„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя отряза косата си, за да помогне на болни деца, но не очакваше съучениците й да реагират така на новата й прическа…(Видео)


Advertisement:

Джета Фосбърг е едно необикновено 10-годишно момиче с голямо сърце. Детето решава да подстриже дългата си коса и да я дари за направата на перуки за болни децата. Семейството на Джета много се гордее с нея и я подкрепя.

j1

След като се разделя с дългата си коса, момичето се сдобива с нова къса прическа. Но Джета изобщо не очаква реакцията на съучениците й, когато се появява на училище с новата прическа.

j2

Децата в училище й се подиграват, казват й, че прилича на момче и че е грозна. Щом разбира за тормоза, на който е подложена дъщеря й, майката на Джета споделя историята в интернет, защото и получава подкрепа от непознати по целия свят.


Advertisement:

j3

Жестът на Джета е изключително благороден и заслужава адмирации, а поведението на нейните съученици е ужасно. Майката на Джета знае, че много деца са подложени на още по-лоши нападки и тормоз в училище, и иска да покаже, че това е нередно!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тя припада след всяко състезание. Причината ще ви разплаче! (Видео)

Кайла Монтгомъри е спортистка. Тя е една от най-добрите състезателки в дисциплината бягане на дълги разстояния в САЩ. Но след...

Close