„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

10 шантави японски изобретения! (Видео)


Advertisement:

jap1

Японците са една от най-развитите в техническо отношение нации. Те са дали на света редица полезни изобретения, които са безценни в ежедневието ни. Японски са и някои от най-големите фирми, произвеждащи техника и автомобили.

jap2

Но от Япония идват и някои от най-шантавите изобретения, които ще ви накарат да се смеете с глас. Във видеото, което сме подбрали за вас, са събрани 10-те най-шантави японски изобретения. Някои от тях ще ви оставят без думи!

jap3


Advertisement:

Във видеото можете да видите специален робот, създаден, за да приготвя типични японски палачинки; уред за мазане на масло; малка джаджа, която се поставя в устата и помага на тялото да отслабва; специално камуфлажно облекло за дами, с което се превръщат в автомат за кафе или закуски, за да се скрият от нападатели на улицата; удължител на палец за по-лесна работа със смартфон; възглавница за мъже с формата на женско тяло; квадратни дини, които служат само за декорация; диадема за глава със сензори, която показва емоциите на човека и т.н.

jap4

В клипа можете да видите предназначението на тези шантави изобретения и да се посмеете от сърце!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тя отряза косата си, за да помогне на болни деца, но не очакваше съучениците й да реагират така на новата й прическа…(Видео)

Джета Фосбърг е едно необикновено 10-годишно момиче с голямо сърце. Детето решава да подстриже дългата си коса и да я...

Close