„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Децата й се срамуват от нея заради външния й вид. Тогава тя взе важно решение и направи неочакваното! (Видео)


Advertisement:

Доун е 44 години и е от Канада. Тя има две деца – момче на име Трой и момиче на име Женева, които се срамуват от нея заради външния й вид. Майката е предизвикателно облечена и гримирана, и често приятелите на Женева и Трой им се подиграват и обиждат майка им.

d1

Но дълго време Доун не обръща внимание на подигравките и на чувствата на децата си. Всяка сутрин тя става рано, за да се приготви – гримира се старателно, избира дрехите си и си прави прическа.

d2

Доун е буквално вманиачена по външния си вид. Жената споделя, че причината за това са подигравките, които понасяла в гимназията, защото била по-пълна. Оттогава тя постоянно се подлага на диети и винаги ходи с тежък грим и предизвикателни дрехи, под които се крие.


Advertisement:

d3

Но в един момент положението става нетърпимо и децата на Доун се чувстват много зле. Най-после майката решава, че е време за промяна и прави нещо неочаквано. Тя се записва за шоуто на Опра Уинфри, в което специалисти преобразяват обикновени хора. Вижте как изглежда сега Доун и дали децата й са щастливи!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Запознайте се с Мани – котката, която прави по-добри селфита от вас!

Ако си мислите, че само вие си падате по селфитата и обичате да се самоснимате, много се лъжете! Запознайте се...

Close