„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

10 удивителни 3D улични рисунки, които ще ви оставят без думи! (Снимки)


Advertisement:

Обикновено градския пейзаж около нас е прекалено скучен и сив – еднообразни сгради, сиви постройки, счупени плочки и т.н. Но по света има художници, които рисуват уникални улични рисунки, за да направят града по-красив и цветен.

Вместо да рисуват по платна и да правят изложби в арт галерии, тези художниците предпочитат да рисуват по улиците – по сградите и дори на самия асфалт. Но тук не говорим за обикновените графити, които сме свикнали да виждаме всеки ден, а за много по-сложни и красиви картини.

В някои случаи уличните художници надминават себе си и създават уникални 3D произведения на изкуството, които приличат на съвсем истински! Картините са толкова реалистични, че човек лесно би се объркал и би ги сметнал за съвсем истински!

Подбрали сме за вас уникална колекция от снимки на 3D улични картини, които ще ви накарат да погледнете отново, за да осмислите онова, което сте видели! Ще останете без думи!

Снимки: Интернет

a1


Advertisement:

a2

a3

a4

a5


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Децата й се срамуват от нея заради външния й вид. Тогава тя взе важно решение и направи неочакваното! (Видео)

Доун е 44 години и е от Канада. Тя има две деца – момче на име Трой и момиче на...

Close