„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Родителите решиха да направят фотосесия на бебчето си, но със сигурност не очакваха да се случи ТОВА! (Видео)


Advertisement:

Всеки родител иска да има снимки от детството на своето дете. Именно затова в последно време фотосесиите на бебета и деца стават изключително популярно. Едни родители от Луизиана решават да направят първата фотосесия на сина си Конър в един парк, но със сигурност не очакваха онова, което се случи!

deer1

По време на фотосесията на едномесечния Конър към бебето и екипа приближава един елен. Красивото животно съвсем безстрашно отива до бебето, а фотографът не пропуска тази уникална възможност и прави снимки.

В крайна сметка се получава една невероятно красива и приказна фотосесия, а много малко хора могат да се похвалят с подобни снимки!


Advertisement:

deer2

По-късно става ясно, че преди време еленът е открит в тежко състояние и спасен, а след това е оставен да живее в парка. Именно затова животното не се страхува и приближава бебето и екипа. Макар че изненадата на всички е огромна, се получава уникална фотосесия с участието на неочаквания партньор на едномесечния Конър!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Този необикновен танцьор губи крака си, но не се отказва! Танцът му ще ви разплаче! (Видео)

Това младо момче от Русия е пример за силата на човешкия дух. Той показва на всички нас, че ако човек...

Close