„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

15 човека, на които изобщо не им пука как си вършат работата! (Снимки)


Advertisement:

В България често се случва хората да си вършат работата през пръсти и от това да страдаме всички. Дори си мислим, че това е типично само за нас и че е невъзможно да се случи в други страни, където вярваме, че всеки работи съвестно и си върши задълженията.

Но се оказва, че това съвсем не е така. Навсякъде има мързеливи и нехайни хора, които просто бързат да свършват работата си, без значение как точно. Важното е да кажат, че са направили онова, което се изисква от тях.

На тези 15 човека изобщо не им пука дали онова, което са направили, е правилно и редно. Някои от тези снимки ще ви разсмеят, а други ще ви шокират.

Но ще се уверите, че не само в България се работи отгоре-отгоре, без много да се замисляме какво правим и без да ни пука за крайния резултат!

Снимки: Интернет

1

2


Advertisement:

3

4

5

6

7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
На руските камиони не им трябват мостове! Вижте как минават през водата! (Видео)

За да преминем през река, обикновено използваме мост, по който се придвижваме. Но не и руските камиони! Руснаците имат страшни...

Close