„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Като малка другите деца се страхуваха от нея и й се подиграваха заради външния й вид. Днес тя…


Advertisement:

Харли Дабс е едно забележително младо момиче с много тежък живот. Когато е едва на две годинки, в дома й избухва пожар, при който Харли пострадва тежко. Детето е с 85% изгаряния по цялото тяло.

har1

Лекарите успяват да се преборят за живота й и се налага Харли да претърпи множество операции, но цялото й тяло е покрито с белези.

Beautiful Burns Survivor

Детството на момичето не е никак щастливо. Другите деца се плашат от нея заради белезите й и постоянно й се подиграват. Харли се срамува и се затваря в себе си.


Advertisement:

har3

С годините й е все по-трудно да се приеме такава, каквато е. Но постепенно Харли разбира, че по-важно е какъв човек си всъщност, отколкото как изглеждаш. 21-годишното момиче си прави татуировка феникс, която символизира ново начало за нея!

har4

Сега Харли си има приятел и се наслаждава на живота. И макар че има моменти, в които й е трудно, тя приема себе си далеч по-добре. Младото момиче иска да покаже и на други хора в подобна ситуация, че не трябва да се срамуват от себе си!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
15 човека, на които изобщо не им пука как си вършат работата! (Снимки)

В България често се случва хората да си вършат работата през пръсти и от това да страдаме всички. Дори си...

Close