„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Това момиче е единственият пътник на влака, който се движи само заради нея! Уникално! (Видео)


Advertisement:

Япония не веднъж ни е изумявала с начина си на живот и грижата на държавата към всеки един човек. Историята на тийнейджърката Кана е още една такава история, която ни вдъхновява и ни изумява.

j1

За да може Кана да ходи на училище, всеки ден на нейната гара спира един влак, в който тя е единствения пътник. Кана тръгва за училище в 7:04 часа сутринта и се прибира в 17:08, а разписанието на влака е изцяло съобразено с нейните учебни часове.

j2

Тъй като от тази гара няма други пътници, влакът би трябвало изобщо да не спира там, но гарата работи сами заради Кана. Зимата се почиства снегът от релсите и влаковата спирка се поддържа, за да може Кана да ходи на училище.


Advertisement:

j3

Образованието е основен приоритет за японската държава, затова местните власти правят всичко възможно това момиче да учи. Влакът ще бъде спрян веднага, щом Кана завърши училище – на 26-ти март.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Едно пате заседна в замръзнало езеро, но този мъж направи нещо невероятно, за да го спаси!

Зимата в Норвегия е изключително студена и сезонът е доста труден за всички, включително и за животните. Едно пате изпада...

Close