„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

16 души, които са овладели до съвършенство изкуството на мързела! (Снимки)


Advertisement:

l1

На всички нас се е случвало понякога да ни домързи да направим нещо и да го отложим за друг ден. Но хората по природата са мързеливи и трябва да признаем, че точно мързелът е двигателят на прогреса.

Именно мързелът ни кара да мислим, да бъдем иновативни и и да създаваме нови неща, които да ни помогнат да вършим нещо, без да нарушаваме спокойствието си и без да полагаме излишни усилия.

Тези 16 души са издигнали мързела в култ и са овладели до пълно съвършенство изкуството да мързелуваш! Те имат гениални и супер забавни идеи, които ще гарантирано ще ви разсмеят. Като човекът, който застила чинията си със свежо фолио, за да не се налага да я мие, или пък онзи, който е напълнил качулката на суичъра си с пуканки, за да не се пресяга до купата.

Няма как да не признаем, че някои от идеите са толкова странни, че чак са гениални. Независимо че са доста смешни, някои иновации са си практични! Разгледайте снимките и сами ще се уверите в това!

Снимки: Интернет

l2


Advertisement:

l3

l4

l5

l6

l7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тези баби се качиха на сцената и направо я взривиха, а публиката полудя! (Видео)

Възрастта е само една цифра. Всичко зависи от това как се чувстваме самите ние и дали сме млади по дух...

Close