Тя има работа-мечта! Обикаля света и й плащат за това! (Видео)


k1

Кирстен Рич има идеалната работа, за която мечтаят всички – плащат й, за да обикаля по света! През 2011 г. младата жена зарязва обещаващата си професия в сферата на финансите, за да се впусне в едно уникално приключение! Днес 27-годишната красавица пътува по света и публикува в интернет своите впечатления, за което получава заплащане.

k3

Тя също участва в събития на различни компании по целия свят и й плащат, за да рекламира кампании, курорти и т.н. В момента Кирстен има над 120 000 последователи в социалните мрежи. Напоследък тя често пътува със своята най-добра приятелка и двете имат сайт, в който споделят впечатления от пътешествията си по женски.

k4

За пет години тя е посетила 50 различни държави, включително Панама, Бахамите, Китай, Исландия, Хърватия и т.н. Кирстен публикува снимки, истории и разкази за пътешествията си в сайта си The Blonde Abroad.

k5

Младата жена споделя, че този начин на живот има и своите недостатъци. Тя си няма гадже, защото не се задържа никъде достатъчно дълго, но засега е доволна и не смята да спира пътешествията!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)