23-годишна майка умря по време на раждане. Но тогава се случи нещо, което никой не очакваше!


Когато 23-годишната Шели и съпругът й Джеръми разбира, че ще стават родители, те са на седмото небе от щастие! Бременността протича нормално и бъдещата майка няма никакви оплаквания.

Но при раждането нещата се объркват. Шели ражда живо и здраво момиченце, но нейното състояние бързо се влошава. Лекарите се борят за живота й, но въпреки усилията, които полагат, те не успяват да спасят младата майка и жената умира.

sh1

Лекарският екип и семейството на Шели са съкрушени. Но някой от лекарите или сестрите слага новороденото бебче на гърдите на майката, за да усети то за последен път майчината топлина.

И тогава се случва нещо, което никой не очаква. Шели се връща към живота. Лекарите забелязват признаци на живот и отново започват да реанимират майката. Този път усилията им са успешни и Шели буквално се връща към живота!

sh2

Лекарите са категорични, че бебето е спасило живота на майка си, защото при раждането откриват здравословния проблем, който едва не я убива. Месец след раждането Шели е изписана от болницата и сега се радва на детенцето си!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)