„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

16 оптични илюзии, които напълно ще ви объркат! (Снимки)


Advertisement:

Има художници, които рисуват, за да доставят удоволствие на зрителите си. Има и такива, чиито картини са израз на тяхното въображение. Но има и творци, които буквално си играят с ума ни, като създават върху платното истински оптични илюзии.

Подобен вид картини са страхотни, защото демонстрират едновременно креативност и голям интелект от страна на художниците, които ги създават. Подобна креативност няма как да бъде видяна в повечето класически произведения на изкуството.

Затова ви представяме 16 оптични илюзии, сътворени върху платното от изключително талантливи художници. Този стил на рисуване се нарича сюрреализъм, а картините, които ще видите, тотално ще ви объркат.

В една единствена картина тези художници успяват да сътворят двойни оптични илюзии и да си играят с нас по уникален начин! Не пропускайте да ги разгледате!

Снимки: Интернет

p1

p2


Advertisement:

p3

p4

p5

p6

p7

p8


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
23-годишна майка умря по време на раждане. Но тогава се случи нещо, което никой не очакваше!

Когато 23-годишната Шели и съпругът й Джеръми разбира, че ще стават родители, те са на седмото небе от щастие! Бременността...

Close