„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

На снимката се вижда млада и красива жена. Но секунди по-късно се случва нещо, което ще ви остави без думи! (Видео)


Advertisement:

wom1

Замисляли ли сте се някога колко бързо тече живота? Раждаме се, имаме безгрижно детство, после ставаме тийнейджъри и изпитваме първите любовни трепети, след това създаваме семейства и остаряваме – един вечен кръговрат!

Един изключително талантлив южнокорейски художник ни показва живота на жената, събран в малко над четири минути. Той рисува жената в различните етапи от живота й – като бебе, като малко дете, като девойка, като жена на средна възраст и накрая като възрастна дама.

wom2

Всички тези картини са събрани в едно видео, в което само за четири минути виждаме как протича живота на една жена и какви промени преживява тя.


Advertisement:

wom3

То ясно ни показва колко бързо и неусетно тече живота. Докато сме млади и безгрижни, в следващия миг вече остаряваме. Видеото ще ви остави без думи и ще ви трогне до сълзи!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
16 оптични илюзии, които напълно ще ви объркат! (Снимки)

Има художници, които рисуват, за да доставят удоволствие на зрителите си. Има и такива, чиито картини са израз на тяхното...

Close