„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

14 уникални сватбени снимки, които тотално ще разбият представите ви!


Advertisement:

Когато става въпрос за сватбени снимки, обикновено сме свикнали те да са елегантни, красиви и изпипани до най-малкия детайл. За целта се наемат сватбени фотографи, младоженците позират в обичайни пози и сякаш снимките се правят като по калъп. Накрая резултатът е, че новите семейства имат почти еднакви снимки.

Но има по-нетрадиционни двойки, които искат да излязат от стереотипа и да си направят съвсем различна фотосесия, която няма нищо общо с общоприетите сватбени снимки.

На тези фотоси булката, младоженеца и шаферите не позират сковано в еднакви и скучни пози. Тук снимките са много по-разчупени, шантави и весели.

Представяме ви една страхотна галерия от 14 уникални сватбени снимки, които тотално ще разбият представите ви за сватбена фотография и общоприети правила! Наистина са невероятни!

Снимки: Интернет

w1

w2


Advertisement:

w3

w4

w5

w6

w7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
На снимката се вижда млада и красива жена. Но секунди по-късно се случва нещо, което ще ви остави без думи! (Видео)

Замисляли ли сте се някога колко бързо тече живота? Раждаме се, имаме безгрижно детство, после ставаме тийнейджъри и изпитваме първите...

Close