„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Можете ли да разпознаете коя е майката и кои са дъщерите на тази снимка? Интернет буквално полудя заради тази загадка!


Advertisement:

Преди дни Кайлан качва в профила си в социалните мрежи една снимка, без изобщо да подозира, че интернет буквално ще избухне и снимката ще стане световно известна! На фотото е Кайлан, нейната сестра близначка и майката на момичетата. Но трите толкова много си приличат, че никой не може да познае коя всъщност е майката!

v1

Последователите на момичето започват да се чудят коя от трите е майката и да споделят снимката. Фотосът бързо трупа лайкове и споделяния, и за отрицателно време става хит в мрежата!

Разгледайте внимателно снимката и се опитайте да отгатнете коя е майката. Дали според вас сте познали? Отговорът на тази загадка е следният – майката е дамата в ляво!


Advertisement:

v2

На други снимки, качени от близначките, също се вижда невероятната прилика на момичетата с тяхната майка, но това фото буквално хвърли света в дълбок размисъл!

v3


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
14 уникални сватбени снимки, които тотално ще разбият представите ви!

Когато става въпрос за сватбени снимки, обикновено сме свикнали те да са елегантни, красиви и изпипани до най-малкия детайл. За...

Close