„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Младо момиче призна, че е болно от рак на първата си среща с него. Но вместо да избяга, той…


Advertisement:

Лиан Бърнс е 24-годишно момиче от Шефилд, което чува страшната диагноза рак на гърдата през 2014 г. Тя преминава през операция, химио и лъчетерапия, и за момента възстановяването й е успешно.

w1

През 2014 г., докато все още чака резултатите от изследванията, Лиан излиза на първа среща с Том. Младото момиче смята, че е редно да бъде честна с него и му казва, че вероятно е болна от рак.

w2


Advertisement:

Но вместо да избяга и никога повече да не погледне назад, Том остава с нея и й дава кураж през цялото време, докато тя се подлага на тежкото лечение.

w3

Лиан признава, че очаквала Том да не й се обади повече, но той не само й се обажда, но и връзката им се задълбочава все повече. Наскоро те са се преместили в ново жилище и вече живеят заедно. Двамата отлагат създаването на деца до 2020 г., защото дотогава Лиан ще е на нормална терапия. ТВъпреки всички трудности, те се обичат и гледат положително на нещата.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Можете ли да разпознаете коя е майката и кои са дъщерите на тази снимка? Интернет буквално полудя заради тази загадка!

Преди дни Кайлан качва в профила си в социалните мрежи една снимка, без изобщо да подозира, че интернет буквално ще...

Close