„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

15-годишен тийнейджър тежеше 350 килограма. Вижте как изглежда днес! Не е за вярване! (Видео)


Advertisement:

Наднорменото тегло се превръща във все по-голям проблем и все по-често засяга деца и тийнейджъри. Джейкъб от Синсинати винаги е имал проблем с теглото, но в един момент нещата излизат извън контрол.

o1

Момчето достигна ужасяващите 350 килограма, а е едва на 15 години. Животът на тийнейджъра е истински ад. Той едва се движи и здравословното му състояние е силно влошено.

Освен всичко друго, неговите съученици постоянно му се подиграват заради многото му килограми, затова Джейкъб се депресира и се затваря в себе си. Но в един момент тийнейджърът решава, че ако не промени нещо, животът му ще бъде силно застрашен.

o2


Advertisement:

Затова Джейкъб решава да се подложи на тежка операция за поставяне на гастрален байпас. Тази операция е само началото на неговата борба, но му дава сила и мотивация да продължава напред и да променя живота си.

Вижте как изглежда Джейкъб след операцията. Историята му е наистина вдъхновяваща и това момче трябва да послужи за пример на всички нас със силната си воля и желанието си за промяна!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
12 детски стаи, които ще ви отведат в приказките! (Снимки)

Най-важното за родителите е децата им да са доволни и щастливи. Затова те са готови да направят всичко за малчуганите,...

Close