15-годишен тийнейджър тежеше 350 килограма. Вижте как изглежда днес! Не е за вярване! (Видео)


Наднорменото тегло се превръща във все по-голям проблем и все по-често засяга деца и тийнейджъри. Джейкъб от Синсинати винаги е имал проблем с теглото, но в един момент нещата излизат извън контрол.

o1

Момчето достигна ужасяващите 350 килограма, а е едва на 15 години. Животът на тийнейджъра е истински ад. Той едва се движи и здравословното му състояние е силно влошено.

Освен всичко друго, неговите съученици постоянно му се подиграват заради многото му килограми, затова Джейкъб се депресира и се затваря в себе си. Но в един момент тийнейджърът решава, че ако не промени нещо, животът му ще бъде силно застрашен.

o2

Затова Джейкъб решава да се подложи на тежка операция за поставяне на гастрален байпас. Тази операция е само началото на неговата борба, но му дава сила и мотивация да продължава напред и да променя живота си.

Вижте как изглежда Джейкъб след операцията. Историята му е наистина вдъхновяваща и това момче трябва да послужи за пример на всички нас със силната си воля и желанието си за промяна!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)